publish2

Верен на стила си за интериорно обновление всяка есен, без промяна в стила на кухнята и високото качество на храната и обслужването, Ресторант „Парадайс“ има удоволствието да покани своите клиенти в обновената си зала за предстоящите студени месеци на 2016-2017 г.

Сега и във вътрешната зала заложихме на природния стил от естествен камък и дърво, както е в цялата ни лятна градина. Надяваме се топлината на естествения интериор и живите дърва в нашата камина да ви стоплят във вашите прекрасни вечери с компания в ресторант „Парадайс.

Нововъведения освен в интериора имаме и в обедното меню, но традиционния стил на европейската кухня в менюто остава неотменим.

Менюто запазва всички любими и харесвани от клиентите класически български и световни специалитети от прясно агнешко, телешко и пилешко месо и специалните салати с дребно нарязани зеленчуци, винаги белени домати и разбира се – патладжан. С особено внимание ресторант Парадайс подхожда към приготвянето на десертите.

И не на последно място е безупречният сервиз на Ресторант Парадайс, с който ресторантът се слави в областта от дълги години. Усмивката и брилянтния професионален маниер, с който работят младите сервитьори на ресторант Парадайс доставя истинско удоволствие.

Заповядайте!

LEAVE A REPLY